κάνοντας Yoga στην Ελαφόνησο.

Το να κάνεις γιόγκα στην παραλία μπορεί να είναι μία από τις πιο ευχάριστες και ικανοποιητικές σχέσεις με την φύση.

Ο παρήγορος ήχος από το κύμα και το διάχυτο φως κάνει τη γιόγκα χαλαρωτική και αναζωγονητική τόσο την αυγλη όσο και στη δύση του ηλίου.

Η Ιtαλίδα Dajana Rotta μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και φυσικά Ιταλικά και είναι πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα ενώ θα βρίσκεται από τις 24 Ιουνίου ως και την 1η Ιουλίου 2011 κάθε πρωί στις 7:30 και κάθε απόγευμα στις 19:30 στην μεγαλύτερη και ομορφότερη παραλία της Ελαφονήσου, το Σαρακίνικο (Ο Σίμος που γράφει στην αφισσέτα είναι λάθος).

Η Νταιάνα Ρόττα σπούδασε γιόγκα το 1987 και έχει πιστοποιηθεί ως δασκάλα γιόγκα από το 2010. Ξεκίνησε να κάνει γιόγκα, όταν ήταν έφηβη, μετά από διάγωνση ελαφράς σκολίωσης. Η πρώτη της εμπειρία με τη γιόγκα ήταν με τον Dr. Paolo Almi στην Ιταλία. Το 1992 μετακόμισε στο Μιλάνο και ξεκίνησε να εργάζεται στη μόδα, ενώ σπούδαζε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Brera. Παράλληλα, συνέχισε μαθήματα γιόγκα με τον Dr. Boris Guinzbourg.

Το μονοπάτι της ζωής, το 2003, την οδήγησε στην Ελλάδα όπου έγινε και μητέρα της μικρής yogini Σοφίας. Το 2010 ολοκλήρωσε 200 πιστοποιημένες ώρες του YogaWorksμε την Άννα Ζόρζου, την Kori Fletcher καθώς και το σύστημα Groovy Kids. Η Νταιάνα ζει στην Αθήνα. Το σύστημα διδασκαλίας της επιρεάζεται κυρίως από το σύστημα Yoga Works (έναν συνδυασμό της Ashtanga, Iyengar and Vinie γιόγκα). Διδάσκει στο προσωπικό της στούντιο HAPPY YOGA και στο Ιταλικό Σχολείο της Αθήνας.