Studios Nikolos

Τα Studios Nikolos βρίσκονται στην πανέμορφη Ελαφόνησο, μόλις 200 μέτρα από το λιμάνι της περιοχής και τα ferry boat. Είναι καινούριο κτήριο και η τοποθεσία του χαρακτηρίζεται ιδανική καθώς είναι κοντά στο κέντρο και δίπλα στα μαγαζία, στα εστιατόρια, στις ταβέρνες, στις καφετέριες κ.λ.π.


Οι δραστηριότητες που προσφέρονται στους επισκέπτες είναι πολλές. Μία από αυτές είναι οι εξορμήσεις στις παραλίες της περιχής με τα πεντακάθαρα νερά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και σήμα κατατεθέν είναι η παραλία Σίμος, η οποία βρίσκεται μόλις 4,5 χλμ από τα Studios Nikolos. Είναι απαραίτητο ν α σημειωθεί πως το ειδυλλιακό τοπίο που προσφέρεται καθώς και η εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών του καταλύματος σας εγγυώνται ήρεμες, ευχάριστες και ξένοιαστες διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες.


Παροχές καταλύματος • Χώρος στάθμευσης • Τα κατοικίδια γίνονται δεχτά, κατόπιν συνεννόησης

Περίοδος λειτουργίας Το κατάλυμα Studios Nikolos λειτουργεί από το Μάιο έως και τον Οκτώβριο.

Δωμάτια - Χώροι


Τα Studios Nikolos διαθέτουν έξι (6) δωμάτια δίκλινα και τρίκλινα.

Διαθέτει δίχωρα δωμάτια 4 ατόμων με καθιστικό, πολυκουζινάκι, ψυγείο, μπάνιο, TV, μία ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα, A/C και μπαλκόνι.
Επιπλέον, τα δίκλινα δωμάτια, που μπορούν να φιλοξενήσουν 2 άτομα, διαθέτουν πολυκουζινάκι, ψυγείο, μπάνιο, TV, A/C και μπαλκόνι.

Και στις δύο κατηγορίες δωματίων, υπάρχει πλήρης εξοπλισμός για να ετοιμάσει ο επισκέπτης πρωινό ή και κάποιο άλλο γεύμα.
Είναι απαραίτητο να σημειωθεί πως υπάρχουν έντονα χρώματα στα δωμάτια προκειμένου να κάνουν πιο ευχάριστη τη διαμονή σας εκεί.

Παροχές καταλύματος
• Κλιματισμός
• Τηλεόραση
• Κουζίνα
• Ψυγείο
• Μπάνιο με στεγνωτήρας μαλλιών

Χαρακτηριστικό στοιχείο των δωματίων του Studios Nikolos είναι η καθημερινή καθαριότητα των χώρων με τακτική αλλαγή των σεντονιών. Επιπλέον, η αγάπη και το μεράκι των ιδιοκτητών του είναι εμφανή σε όλες τις γωνιές του καταλύματος.

επικοινωνία 
τηλ: 2734061109
κιν: 6972084982 (wup) & 6945880215
e-mail: koulamentia@hotmail.com