"240 χιλιόμετρα για τον αιγιαλό"

Η Κατερίνα Τσάβαλου το 2004 έκανε γυρίσματα της ταινίας "HARDCORE" στην παραλία Σαρακίνικο στην Ελαφόνησο.

Σήμερα δέκα χρόνια μετά, η Κατερίνα, τρέχει για το Σαρακίνικο και το Σίμο της Ελαφονήσου αλλά και για όλες τις παραλίες και τον Αιγιαλό της Ελλάδας... από 8-12 Ιουλίου, από τον Ισθμό μέχρι τον Μαραθώνα, μαζί με τον Άγη Εμμανουήλ!!!


Εδώ το τρέιλερ του 2014 όπου ο Χάρης Μαυρουδής μαζί με την Κατερίνα Τσάβαλου για την ανεξάρτητη πρωτοβουλία "240 χιλιόμετρα για τον αιγιαλό" όπου 8-12 Ιουλίου, από τον Ισθμό μέχρι τον Μαραθώνα, τρέχουμε μαζί με τον Άγη Εμμανουήλ! Για συμμετοχές στην σκυταλοδρομία: noemvri14@hotmail.com

Ελάτε στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στους σταθμούς, περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας στο Facebook Η ανεξάρτητη πρωτοβουλία "240 χιλιόμετρα για τον αιγιαλό" έχει ως στόχο την ανάδειξη της εξαιρετικής σημασίας του ελληνικού αιγιαλού ως κοινό αγαθό για όλους, καθώς και την ανάγκη προστασίας του από μελλοντική εντατική εκμετάλλευση.

Από τις 8 έως τις 12 Ιουλίου, με χορηγούς τους αιγιαλούς της Αττικής και καύσιμο το θαλασσινό αεράκι, ο Άγης Εμμανουήλ, ηθοποιός και μαραθωνοδρόμος, θα τρέξει από τον Ισθμό μέχρι το Μαραθώνα και θα ενεργοποιήσει όσους περισσότερους πολίτες ώστε να δημιουργήσουν μια ανθρώπινη αλυσίδα προστασίας στις απειλούμενες παραλίες μας και να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η ενεργοποίηση και η ομαδική δράση των πολιτών ενάντια σε περιορισμούς της ελευθερίας και της ποιότητας ζωής τους, μπορεί να ανατρέψει οποιοδήποτε Νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης της φυσικής κληρονομιάς μας.

Σε κάθε έναν από τους σταθμούς διανυκτέρευσης και ξεκούρασης [Ελευσίνα, Ελληνικό, Σούνιο, Ναός Αρτέμιδος (Βραυρώνα) και Μαραθώνας] θα διοργανωθούν εκδηλώσεις από μουσικούς, ηθοποιούς,ντι-τζέις ,γκραφιτάδες, ιστιοπλόους.

Είναι ανοιχτή και υπό διαμόρφωση μια συμβολική σκυταλοδρομία, ταυτόχρονα με τον Υπερμαραθώνιο από 240 πολίτες ή ομάδες πολιτών που θα τρέξουν τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο, ώστε να μεταφερθεί το μήνυμα της κοινής προσπάθειας ως τον τελικό προορισμό στις 12 Ιουλίου.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 2/7 στις παρακάτω διευθύνσεις και τηλέφωνα:
www.facebook.com/240kmgialos
Διοργανωτής και Υπεύθυνος: Άγης Εμμανουήλ (6934973056, noemvri14@hotmail.com , 240kmgialos@gmail.com )

΄΄Πρόσεχε να προφέρεις καθαρά τη λέξη θάλασσα έτσι που να γυαλίσουν μέσα της όλα τα δελφίνια ΄΄ Οδυσσέας Ελύτης